sofiakarnestam.blogg.se

Nu kör vi

Kategori:

Bilen är hämtad och packad och det är dags att åka! 13 timmar mitt i natten på motorväg och småvägar som inte är upplysta och massa kängrusar som hoppar på vägarna. kan ju nämna att vi inte har en aning om hur vi ska åka.. och jusste.. det är vänstertrafik!

så vi hörs i morgon då om vi överlever! haha

fin bil har vi iallafall!

ÄNTLIGEN!!

Kategori:

Äntligen är det tags att dra !! 

Har inte skrivit på ett tag nu.. för jag och sara har suttit och pluggat non stop i typ två dagar. Eftersom vi har prov i marketing på tisdagen efter lovet, och vi kommer hem på söndag eftermiddag, så måste ju vi plugga medans vi är borta. 6 kapitel har vi och sen en jävla massa frågor till det! 

Jag har räknat ut att vi har sittit eftektivt i 13 timmar och bara sammanfattat alla kapitel och skrivit ner alla frågorna plus svaren. Vi började sju igårkväll och satt till typ tilv, sen började vi nio i morse och är klara nu !!! 
det resulterade i ungef'r 25 dataskrivna sidor och då är det liksom SAMMANFATTNINGEN! 

Det känns så jävla skänt, för nu är det bara att plugga och nöta in allting och det är inga problem :D 
Vi är så jävla bra, riktigt jävla team work! hurra för oss nu ska vi fira ! eller inte riktigt ännu för vi ska packa först hon hoppa in i en bil där vi ska sitta typ 13 timmar, med förutsättning att vi hittar på vägarna mitt i natten... annars tar det nog lite längte tid., hur som helst så kommer vi fram till Airlie beach i morgon bitti någon gång och då kan vi andas ut. Åååååh det ska bli så jävla skönt!! 

Uppdaterar så mycket jag kan från vår lilla semester men jag tar ju inte med någon datpr så vi får se hur det går. Jag kan ju inte heller lova att jag inte blir av med min kamera eftersom jag verkar bli av med allt jag äger, men vi får hålla tummarna för att jag har turen med mig... haha.. hej sålänge

Dan före dan

Kategori:

Kan ju börja med att berätta att mitt första midterm exam gick sådär. Inte åt helvete, men inte heller helt fantastiskt. Det är iallafall väldigt skönt att det är över nu! 
Nu är det fokus på marketing för det är prov om 2 veckor, men det lär gå lite bättre.
 
I övermorrgon börjar vårat lov, och det kunde inte komma mer lägligt, jag är så himla slut i huvet på grunt av allt som har med skolan att göra! känner verkligen att det ska bli skönt med lite riktit solsemester :D 
Så torsdag morgon hämtas bilen ut, sen ska vi ladda med alkohol och mat innan vi kör vidare mot Airlie beach. Vi börjar åka vid 20.00 och är nog framme 11-12 timmar senare. 
Haha.. ja jag ska ju som sagt inte köra så jag planerar att agera sällskapsflicka i framsätet hela tiden och se till att ingen somnar framför ratten..! eller kör över några exkotiska djur..


Här är Airlie beach, det blir första stoppet, hit kommer vi fredag morgon, sover en natt sen på lördag så åker vi iväg på en stor fin båt i 3 dagar som tar oss  till whitsunday, whitehaven beach och öar och stränder. Då blir det en massa snorkling och sånt kul. Vi kommet tillbaka på måndagen, då stannar vi 2 nätter till i Airlie eftersom det är helt fantastiskt innan vi kär en raksträcka på 10 timmar vidare upp till Cairns. Där stannar vi i fyra dagar och kommer kolla regnskog, vattenfall och dyka med tuber mm. Och parallellt med allt detta så ska vi dricka en himla massa vin och sola! 
 
 

<3

Kategori:


Måste ju erkänna att jag saknar den här lilla tjejen en hel del också.. 



Även om det inte är allför ovanligt att hon ser ut såhör när vi umgås.. haha ..



.. Så är hon fortfarande världens finaste lilla människa som jag älskar mest av allt i hela världen <3

25/3

Kategori:

Ja då var det måndag.. Sitter och pluggar till mitt lilla prov i eventmanagement i morgon och jag kan ju meddela att det går åt helvete. Jag tycker ju att jag har koll på läget, men det är fan 200 sidor läsning och även om jag sammanfattat så gott jag kan så är jag inte alls hundra på om det här kommer gå vägen.. jaja vi får hålla tummarna. Morgondagen kommer vara helt caos med en massa stress och saker att göra och onsdagen likaså, men på torsdag.. då jävlar får vi vila! eller iallafall jag eftersom jag inte ska sitta och köra bil i 10 timma, kanske inte lika härligt för alla..  :p

Ibland är det rätt skänt att vara den enda som inte har körkort! haha. 
Hur som helst så ska det bli otroligt skönt att komma bort och släppa allt som har med skolan att göra, någorlunda iallafall eftersom jag och sara måste plugga till ett prov emellan alla nöjen, men det är lugnt. 
Det löser sig. 

Pratade med världens bästa Natasha idag för första gången som jag kom hit och jag måste erkänna att även om alla här är tipp-topp så saknar jag mina fina små vänner emellanåt.
Men det är ju inte så konstigt, som är ju värdsklass. 

Men men, nu ska jag återgå till mitt ballkongpluggande. 

En kul sak

Kategori:

Haha förresten en sak är rolig..
Förra helgen när vi firade St patricksday så hade vi himla roligt. Strax efter ett så bestämmde jag och sara oss för att det var dags att dra hem,  men vi ville såklart äta innan. Så vi gick och köpte mat och sen traskade vi hem. Jag kan erkänna att vi var lite runda om fötterna när kom in.. 
Hur som helst vi slängde i oss maten, packade ihop allt och kastade för att inte Carita skulle se hur onytta vi hade varit. haha...

Dagen därpå var som vilkend ag som helst. Men ena nyckeln var borta.. jättekonstigt eftersom carita hade haft en och kommit in, och jag och sara hade haft den andra ( vi har 2 st). Och vi vet ju att vi kommit in utan problem så den var med all säkerhet hemma. 
 
Vi vände i princip upp och ner på hela lägenheten och letade precis överallt.. sen var vi rätt överens om att det bara fanns ett ställe kvar att leta på.. så jag fick ställa upp för laget och börja rota i SOPORNA! 
 
Heheh.. ja självklart låg nyckeln där.  Jag och sara (fast jag skyller på sara, haha) hade liksom tryckt ner den i en dippsås innan den åkte ner i skräppåsen och vidare ner i soporna..Äckligt jag vet. 
 

Söndag.. ( om någon inte vet vilken dag det är)

Kategori:

Solig söndag. idag har vi uträttat en massa ärenden, och jag har änterligen skaffat en internetstickaKände att jag skulle unna mig någonting fint också eftersom jag suttit inne och pluggat hela helgen så det vart en jättefint jättetight liten klänning som jag tänkte jag skulle klämma ner mig i någon kväll under lovet. Finns inte så mycket kul att berätta eftersom jag inte gjort ett skit denna helg. Och inte ska jag göra nått kul denna söndag heller utan jag ska fortsätta att plugga och vara skittråkig. 
Men jag tänkte köra på det modet nu de dagar som är kvar så jag med gott samvete kan fucka ur och spåra tottalt hela lovet.

Jusste, pratade med sötbollen Ari här och dagen och han ska tydligen flytta till Barcelona.. Kul för honom. 
 

vår fina partygata

Kategori:

titta hur fin vår gata är på natten! vi bor verkligen mitt i smeten på partygatan vilket är jävligt skönt de kvällar man är ute. Men ikväll har vi som sagt suttit inne hela dagen och pluggat, och nu är vi klara..typ 8 timmar senare! nu blir det film och mys.


Hmm...

Kategori:



Duktig hon var på att att städa sitt rum da.. den där Sara.. hahha <3

Mar. 23, 2013

Kategori:





Mar. 23, 2013

Kategori:

Kul lördag

Kategori:

idag är det 30 plus och strålande sol och vad gör vi...? jo vi sitter inne och pluggar! ja.. man gör vad man måste haha. Har mitt första prov i eventmanagement å tisdag.. så vi får hålla tummarna att det går vägen :)här ser ni lite hur vårat vardagsrum ser ut(stökigt), samt utsikten från ballkongen. 

jag vill att alla i sverige blir riktigt avundsjuka nu

Kategori:

 
 Vi har en del fina dagar ocksa :) har e varan nya pool!
 
 

St patricks

Kategori:

 
Ja vi firade ju St:patricks day lordag och sondag.. jag later bilderna tala for sig sjalv men javlar vad kul vi har haft!!  :D nu ar det fokus pa skolan hundra procent for exakt om en vecka drar vi pa varan lilla roadtrip! och det ska bli sa javla kul! riktigt skont med lite sememster, det kanner jag att jag behover!
 
Kan ju tillagga att jag vid 4,75 av 5% pa min uppgift i marketing!! wuuuhuuuupp
 




 
 
 
 

Idag har vi gjort Burek

Kategori:

 
jag vet att jag suger på att uppdatera. men vi har flyttat och inte skaffat internet till lägenhetrn ännu så det har bara inte blivit av. Meeen det är fixat snart!mhur som helst, idag har jag och Nanna gjort Burek heeeeelt själva!
och det vart skitbra :)
 
 

Solsting, eller så är jag bara jävligt jobbig att lyssna på

Kategori:

 
Jag och carita sitter och umgås..och har en trevlig konveration (tror jag),  jag tror nämligen att hon lyssnar på vad jag säger men det visar sig ju vara helt fel..
 
Sofia: bla bla bla bla "vi åt frozen yoghurtglass med jordnötssmörsmak, det var så jävla gott" bla bla bla
 
 
Tyst.. Väntar på svar
 
Carita: *tittar bekymmrande ut i luften och suckar* "ja.. ibland gör vi så mycket saker som vi egentligen inte borde göra.."
 
Tystnad..
 
Sofia: haha.. va?
 
Carita: ja.. eller vad sa du ?
 
 
Ehm... är det jobbigt att lyssna på mig Carita? hahah
 

Jag är ambivalent

Kategori:

Har suttit i flera timmar nu och kollat olika utbildningar. Om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen jävla aning om vad jag vill och ska göra efter den här terminen. Jag måste ju plugga, det vet jag. för jag börjar bli gammal nu och man kan inte bara fjanta bort tiden och inte göra nptt vettigt. Om jag hade ett ordentligt jobb så skulle jag ju inte börja plugga, men nu känner jag väl knappast att jag har en framtid där så det är lika bra att ta tag i det. 
 
Det är jävla lätt att säga åt andra vad dom ska och borde göra men när det väl kommer till en själv så blir det en aning knepigare. Det finns helt enketl för mycket att välja mellan. Man kan studera precis vad man vill vart man vill. Hur fan ska man då veta? Nu är det ju inte värsta stressen men det börjar dra ihop sig. Kanske man ska stanna kvar här en temin till eller hoppa på ett helt program? eller åka någon annastans?  typ vart somhelst. Eller åka till sverige, men isåfall vart? jag har ju lite svårt för mindre städer i sverige och jag har ingen som helst lust att flytta till någon liten håla nånstans och bli deprimerad, så det lutar ju åt att vara kvar i mitt fina stockholm, men det är ju å andra sidan bra med förändring.. så det kanske är bättre att bara fortsätta vara utomlands. Men det kostar ju en jävla massa pengar..
Och i sverige är det ju faktiskt gratis, men så jävla kallt! men jag är så jävla mycket bättre på svenska än vad jag är på engelska hahahah. jaaaaduu....  hur ska det här gå..


 

Oh yeah...

Kategori:

 

14/3

Kategori:

Vi fick en massa sol i morse!  men sen försvann den så nu har vi bara pluggat och pluggat och pluggat... och planerat resan! :D
Här kommer lite porrbilder på carita och sara. enjoy!  
 



 
 

Planering planering.. Location location

Kategori:

Nu e det planering på g igen! Innan Melbourne så tror jag det blir en tripp upp till barriärreven. Första veckan i April har vi ju lov på en vecka, och veckan innan det går ju dom flesta mån-ons som vanligt så en vecka iväg vore inte helt fel.. Men det kostar ju en del.. 
Vi funderar på att hyra en minibuss för 12 pers och sen kära hela längan mot Cairns med stop  vid fraiser island och sen köra en tvådagarstripp ut till whitsunday islands, sen tillbaka till Fraiser och upp till Carirns där vi har barriärreven, regnskog och massa saker att göra :) Det skulle va ganska så skönt!
 
 
 

Äntligen Onsdag

Kategori:

Sådär ja, äntligen onsdag! som jag har längtat! haha. 
Som jag skrev tidigare så är ju tisdgara absolut värst. Marknadsföring är ett av mänena jag tycker är roligast och mest intressant men det är fan rätt svårt, och läraren är ganska hård. Men nu äör det över och vi är uppdelade i grupper för vårat grupp projekt. 
 
Jag har Grupp projekt i alla mina kurser villket är både bra och dåligt.. 
Bra för att man får ta del av aldras kunskaper och ofta kan prestera bättre än om man är själv, ialafall i dom ämnen som är helt nya för mig, och bra när manska redovisa. Det är alltid roligare att göra flera stycken. 
Men det är ju lite negativt också eftersom man måste komma överens om allt. Jag är väldigt bra på att sammarbeta  med andra, lyssna coh ta hänsyn och allt det dära. Menjag är också rätt envis och vill ha saker på mitt sätt. Oftast så är mian ideér bäst också.. 
 
Idag har jag workshop i visual strategies på morgonen, det är skitkul! sen efter det ska jag möta upp min grupp i Event och komma fram till något. Men det löser sig. 
 
Ååååh ska bli så himla skönt att vakna i morgon och bara slappa vid poolen! 


Javla tisdag

Kategori:

Tisdagar ar varst! jag har forelasningar och lektioner non storp fran 10-17. Campusomraden ar hur stort som helst och det ar typ hudnra byggnader sa i borjan var jag helt svettig nar jag sprungt maratin mellan salarna! Tanke lagga upp en bild sa ni hajar. Nar den har dagen ar slut har jag bara en kurs kvar pa onsdagar och det e min lek-kurs visual strategies dar vi ska trycka en bok pa toapapper! haha sant e kul :)
Nu ar det dags att kicka igang tisdagen... laddat upp med vatten och frukt sa jag ska palla hela dagen! wuhu Go Griffith
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Då var de klart

Kategori:

Då var betalningen till skolan klar och jag är typ en miljon fattigare. Kollade precis mitt konto och fattar inte riktigt hur jag tänkte klara mig.. men aa... jag får väl använda min överlevnadsinstinkt... så det är lugnt.. Hehe... jag fyller ju år snart  och  då kommer alla jag känner att skicka en massa pengar till mig .. eller hur ? Hehe... Jag älskar ju er..

Måndag

Kategori:

Måndagar är aldrig roliga, men idag känndes ändå okej. Har fått en massa saker gjort :) 
Haft multimedia hela dagen och änterligen har jag hittat en grupp!! vi har ju projekt att göra en informationsfilm i programmet Flash, som jag för övrigt endast jobbat i en dag på typ 5 år. Men iallafall.. en film ska vi göra! Och inga förkunskaper krävs för den här kursen men underligt nog är typ alla Grafiska design studenter eller blivande programmerare..
 
hur som helst.. Jag lyckades hamna i samma grupp som just en sån! haha en Programmerare! Jag logar er, det är helt fantastiskt, han dirigerar ut uppgifter till mig coh en annan tjej (som förövrigt inte heller kan ett skit men ändå är bättre än mig) Och så sköter han det mesta som ska fixas i datan. Hur bra som heslt! Dock jag han mig en massa läxor till nästa vecka och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.. men men... det är väl bara att sätta igång.
 
Skulle vilja informera er om min nya diet... svart kaffe, ägg och sånt där annat nyttigt. Jag har ju bildbevis några inlätt ner att jag faktiskt är ute och rör på mig så då får man ju anpassa kosten något efter som helgerna sabbar en hel del..
 
Och så har vi börjat få sol igen :D Bilden innan är typ tagen från vår terras.. om en vecka lämnar vi det här fina stället.. men det gör inget 


 
 

Jag är så jävla trött på mig själv!

Kategori:

haha alltså jag orkar inte.. det är inte ens roligt. 
Jag tappade mitt pass igår. Har haft panik typ hela dagen för jag inte har en jävla aning om var jag har gjort av det. 
 
Sist jag hade det var igår när jag var på polisstationen och gjorde en anmälan för min försvinna iphone. 
Så  efter att ha vänt upp och ner på hela lägenheten så ringde jag dit. Och mycket riktigt, dom hade det där! Jag var inne på stationen typ 2 min igår och jag lyckades glömma mitt jävla pass! hur lyckas man?
 
Dom hade iallafall försökt få tag på mig men kontaktnumret jag lämnade igår när jag gjorde min anmälan var numret till min försvunna svenska telefon.. Ja alltså.. hur jag tänkte där egentligen vet jag inte rikgtigt. 
 
Ska iallafall hämta mitt pass i morgon. Nu ska jag gå å lägga mig för jag orkar fan inte med mig själv! 
 

Duktiga tjejer

Kategori:

Måste ju erkänna att jag och sara var ganska så duktiga idag när vi, trots att vi inte mådde så jäkla bra, tog oss ut och sprang längst stranden en timma! heja heja friskt humör nu jävlar! 
Som ni säkert ser på bilderna så jag har ju gått upp en del sen jag kom hit...Mitt huvud växer och ansiktet intar en allt rundare form..men ni är vi igång! jag vet att jag har sagt det hundra gånger tidigare.. men jag ljög. vi har inte kommit igång alls förens nu.. haha jag hoppas vi har det nu iallafall. 
 
Sen åt vi sparris och omelett! fett jävla duktiga tjejer! *tihi, fnizz, ler* 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon

Kategori:

Vi vaknade alla idag lite halvkrassliga.. villket suger. Har inte tid att bli sjuk nu. 
Så vi spenderade morgonen som man ska göra när man är sjuk, nedbäddade i soffan med mysfrukost och film.. Foliesnoppen på sita bilden är från igprkväll när carita styrde upp ugnsbakad banan med choklad i! haha
 
Filmen vi såg vad förresten jättebra, the boy in the striped pyjamas, handlar om andra världskriget och en pojke tysk pojke som hamnar i koncetrationsläger osv osv. se den! väldigt bra! 7,8 på imdb så .....
Så nu är det dags att sätta igång med plugandet.. som vanligt ingen sol så finns inte så mycket alternativ än att göra nått vettigt. 
 
 

BBQ

Kategori:

Haft en himla mysig kväll hos några kompisar på paradise Island. Vi grillade en massa och hade myspys. Nu har vi börjat planera vårat lov som vi har vecka 6. det lutar åt barriärreven och alla domdär öarna eller vad det nu är som finns där. Det vore ju kul. 
 
Haha Carita och Sara kallar mig för mamma, jag tar hand om dom... he he....yolo
 


 
 
 
 

Well Hello..

Kategori:

 
Jag vill än en gång presentera er för mina roomies.. inga konstigheter.. yolo
 
 
 
 

Saturday

Kategori:

hahah vilken jävla kväll! Norska föreningen på vår skola heter ANSA och igår så hade dom arragerat ett bar crawl. haha, herregud. vi han med typ 4 barer och det bara spårade. öl, vin drinkar och shots! jag vette fan vad som hände men jag var hemma vid sju och sara vid 11! 
 
Blev förresten klar med min första uppgift i skolan igår också! och det känns väldigt väldigt bra. Det är bara 5 % av kursen men ändå, vi får se hur det går ) Det är i marknadsföring och det är rätt svårt på engelska.Enligt mig själv så är jag ju en naturbegåvning innom ämnet på svenska men just när det kommer till dend är akademiska engelskan så blir det hela lite knepigare. Och så stavar jag som en jävla kratta både på svenska och engelska. men aja det löser sig. yolo.
 
Idag ska jag vara lite effektiv tänkte jag och kolla skolor. det är ju snart dags att söka inför hösten. Helt ärligt så har jag inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra, om jag ska stanna kvar här och läsa kurser i en termin till, eller om jag ska hoppa på ett program, eeelller om jag ska plugga i sverige, isåfall vad och vart? eller om jag ska ta någon annan skola utomlands. Carita tipsade om en skola som heter le rouge och ligger i Marbella, den verkar lite intressant...
 
Pratade med mamma idag och hon var väldigt tydlig med att hon inte tycker att är dags för mig att komma hem ännu.. haha.. så jag får väl fundera på sa
 
 

Barnvakt

Kategori:

Då var det fredag och dags för arbete.. haha eller inte riktigt erbete. har varit barnvakt år väldens sötaste unge. Hans föräldrar jobbar här där vi borså jag och Sara brukar passa honom en gång i veckan. Hur söt som helt soch det är lika roligt varge gång! Han är fyra år och vi har typ samma humor, vi leker med lego, badar och sådär.. ni vet som kompisar gör.. haha!
 
Blev klar med min första uppgift till skolan också! jag är jättenöjd och tror att det kommer gå jättebra :)
 

Planering planering.. Location location

Kategori:

Okej.. såhär är det.. Vi håller på att planera en ny resa! 
Efter våran lilla tripp till Sydney vart vi liksom sugna på att åka runt lite här i Australien. Och det är faktiskt väldigt billigt med inrikesflyg :) 
Så n'ästa resa verkar bli till.......Melbourne!! Jag vet inte alls mycket om staden, ingenting faktiskt. Men alla säger att det är fett jävla kul där. Kanske vi kan tima in någon festival eller konsert.. Det verkar hända en hel del där iallafall. Och bäst av allt är ju att det faktiskt är billigt! att flyga dit alltså,
Man får typ en tur och returbiljett för 100 dollar, och de e typ 700 spänn. Så om jag spar in på annat i en vecka och typ dricker vatten till lunch istället för att köpa mat i skolan så jag har ju tjänat in dendär biljetten på några dagar! 
 
FANTASTISKT
 

Vi har ju bara skola måndag till onsdag, sen är det fyra dagar ledigt varje vecka!
Det känns liksom som att det vore idiotiskt att inte göra någonting kul av den tiden. det e ju dethär med pengar.. men jag fyller år snart.. (i maj) så jag hoppas att mina vänner och familj kanske kan skänka mig en slant.. HEHE. iallafall Virre eftersom jag skrev fett snälla saker om henne i inlägget nedan! haha <3
 
Här kommer iallafall lite bilder från Sydney.. haha ser ut som villken storstad som helst,, jag har googlat bilderna så  jag hoppas att det vart rätt. verkar fint och kul med lite omväxsling.
 
Det här med att plugga tar väldigt väldigt mycket på krafterna, jag behöver mer semester!
 
 
Jag tycker det är finare med bilder som är tagna på natten, jag tycker om lamporna

Veronica Veronica släpp ner ditt långa hår......

Kategori:

Jag har tänkt en del på min fantastiska fruga Veronica.. jag har såklart tänkt på alla min vackra små nyponblommor där hemma som värmer mitt hjärta, men på sista tiden har det blivit en hel del Virre i mitt huvve. 
 
Så jävla bra är hon. Hon har typ aldrig pluggat, eller inte på jävligt längesen iallafall, är inte speciellt allmänbildad.. även om hon är bra på andra saker (du är jätteduktig).
Bruden har liksom inte ens tänkt plugga utan har typ nått sina mål om hon blir kassachef på hemköp.. Så jag gav henne en liten spark i baken och tog hennes lösenord till antagning.se och sökte lite kurser åt henne. 
Hon fick lite halvpanik när hon fick reda på att hon kommit in, och typ halva hursen är på engelska..(hon påstår typ som alla andra att hon inte kan engelska fast hon visst kan det, i sverige läser vi engelska från det att vi e typ 6 år gammla så det är i princip omöjligt att inte kunna engelska) men iallafall.. nu snackar jag bara en massa skit för att det ska bli ett långt inlägg haha, 
 
Det jag vill komma fram till äääääääääär att hon skriver sin första tenta på typ hundra år.. 
 
OCH SPIKAR IN ETT JÄVLA VG PLUS! 
 
Hallååååååååååååååååå HUR JÄVLA BRA ÄR MAN INTE DÅ!!?  Fantastisk tjej det där. och så ser hon ut som ett troll så hon är jättesöt och jag älskar henne jättemycket, och jag kommer bli fruktansvärt stolt (STOLTARE) om hon fortsätter i samma takt! 

Jag vet att du kommer läsa det här Virris så Grattis, grattis så jävöa mycket, du är så jävla bra och insperarar mig massor! haha det trodde du inte va?! alltså när det gäller dethär med skolan, inta så mycket annars, då inspererar jag dig! tihi. 
 
Grattis igen älskling du är fantastisk. Fortsätt såhär nu, du har alldeles för låga tankar om dig själv. 
 
Du är bäst 
 
 
Så nu ska bloggen handla om mig igen.<3

Ny lägenhet..

Kategori:

Okej det är dags att flytta... igen! 
Jaaaa vi har världens finaste lägenhet nu men den är liiite dyr. och om vi ska fortsätta leva som vi gör just nu och låtsas att vi är ekonomiskt oberoende bara för att alla CSNpengar är insatta på kontot så måste vi flytta.
 
Kan ju börja men att säga att jag å Sara var ute och sprang idag! HUR GRYMMA?!? eller sprang å sprang.. vi kan väl kalla det intervallträning.. haha men duktiga var vi, duktiga som fan! 
Stackarn, jag väckte henne på morgonen och tvingade i henne svart kaffe men sen vare full rulle hela dagen!
Och det är så vi kommer rulla framöver. har pratat med min nya vän som är PT och han får fan ta och fixa en bra deal på sitt gym så vi kan göra det här ordentligt.
 
Vi har som sagt kollat lägenheter och jag tror, jag tror, att vi kan ha hittat en! ska lägga upp bilder sen, förhoppningsvis kan vi lämna in papper i morgon.. alltså.. Carita har ju inte sett den ännu och hon ska ju också bo där haha men jag tror vi kan övertala henne. Den är fantastisk! 


Och typ såhär såg vi ut i morse när vi sprang...

 

Bildbomb från sydney

Kategori:

Här kommer lite bilder ifrån Sydney, vädret varierade en del.. haha första dagen var det helt värdelöst men sen avrt det fint. Vi hade en riktigt intensiv helg! 
Först en guidad tur i stan, en promenad på Harbour Bridge sen avslutade vi kvällen med en kryssning där det var fri bar! haha. Sen gick vi i land och fortsat festen på en klubb. Lätt en av dom roligaste kvällarna sen jag kom till Australien! Förrutom att jag sumpade min Iphone da.. men jag börjar komma över det.. hehe.

Hemma vid 04,00 och upp vid 7,00 för att besäka blue mountains och gå i hundratals trappsteg!  kanske inte världens roligaste grej att göra när man typ fortfarande e full, men ska man göra nått ska de göras ordentligt! så vi körde all in å hängde med på allt! sen var det dags att dra hem, duscha å byta om ochförsöka göra sig så söt som möjligt! 
Det var dags för MARDI GRAS!! tyvärr har vi inga ordentliga bilder från paraden och allt, en del från klubben men dom tänker jag inte lägga upp haha. Det var jävligt kul, men jag måste erkänna att stockholms Pridevecka slår hela mardi gras grejen, LÄTT!

Dagen efter var det dags för utcheckning och hemgång. Vi packade alla väskor och slängde in dom i bussen seeeeeen skulle vi åka båt och ha oss. haha, Jättefint var det iallafall men jag kommer inte ihåg vad stället hette. efter det vart d een tripp till Bondi, där fastnade vi i chefens beach house (det är från hasn veranda dom sista bilderna är). Där drack vi lite öl å softade, lite lätt salongsberusade var det sedan dags att gå till bussen för att åka hem till surfers. 11 timmar på en buss är ett jävla helvete, men vi börjar bli vana vid dom här långa resorna nu! 

Kort sagt, Sydney var fantastiskt! äääääääääälskar staden! nu planerar vi nästa weekend så vi får se vart det blir.. Lutar åt Melbourne.. jag vet att vi har skola och sådär men vafan.. YOLO haha!

GRATTIS SARA

Kategori:

ÅÅÅÅ VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG FÖR IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG NEJ FÖR DET ÄR SARAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRAAAAAAAA!!

Idag fyller vår lilla sara 19 år! haha jaaaaaa lilla gumman blir stor snart. Jag haar bara känt Sara i en månad, vi möttes på arlanda och åkte ner tillsammans å nu bor vi tillsammans. Sara är bäst! och jag har jättebra inflytande på henne! höhö.
Det känns som typ hundra år sen jag var i hennes ålder... hahah. 
Idag ska hon firas men eftersom det är mitt i veckan blir det rätt lugnt så får vi ta igen det i helgen. 
GRATTIS <3

 sen

I <3 Sydney

Kategori:

Jag älskar sydney! det var helt fantastiskt! på rikrigt. 
 
Vi har typ inte sovit någonting, festat varje dag, men haft ett fullspäckat schema så vi har hunnit med så jävla mycket grejer. såklart så har jag sumpat min telefon.. yepp.. inte min värdelösa samsung som jag köpt här nere utan min fantastiska iphone. 
Jag är så otroligt arg på mig själv för att jag är så fruktansvärt värdelös men vad fan ska jag göra åt saken.. sånt händer... HEHEHE.
 
som tur är har jag en del av mina 2000 bilder överförda på datan, och jag TROR att jag lyckats synka och säkerhetskopiera telefonen, men jag är absolut inte säker så allt skulle lika gärna kunna vara borta. men men. snart kommer sladden till min kamera så å kan jag iallafall ta bilder med den. Och kontakterna är ju inte i hela världen, inte som att jag har såååååååå mycket vänner.. så det är lugnt... men det suger.
 
Nanna och Sara har iallafall jättemycket bilder från Sydney så såfort dom vaknar så ska jag fixa å trixa lite å lägga upp en massa så ni ser hur vi haft det. Träffat jävligt mycket Amerikaner också, dom är fan överallt! 
Så förhoppningsvis kan vi dra en weekend till Melbourne snart :D 
 
Vi har åkt buss i typ 11 timmar och nu är det dags för skola! jippie... men jag han iallafall hem för att duscha!