sofiakarnestam.blogg.se

Planering planering.. Location location

Kategori:

Okej.. såhär är det.. Vi håller på att planera en ny resa! 
Efter våran lilla tripp till Sydney vart vi liksom sugna på att åka runt lite här i Australien. Och det är faktiskt väldigt billigt med inrikesflyg :) 
Så n'ästa resa verkar bli till.......Melbourne!! Jag vet inte alls mycket om staden, ingenting faktiskt. Men alla säger att det är fett jävla kul där. Kanske vi kan tima in någon festival eller konsert.. Det verkar hända en hel del där iallafall. Och bäst av allt är ju att det faktiskt är billigt! att flyga dit alltså,
Man får typ en tur och returbiljett för 100 dollar, och de e typ 700 spänn. Så om jag spar in på annat i en vecka och typ dricker vatten till lunch istället för att köpa mat i skolan så jag har ju tjänat in dendär biljetten på några dagar! 
 
FANTASTISKT
 

Vi har ju bara skola måndag till onsdag, sen är det fyra dagar ledigt varje vecka!
Det känns liksom som att det vore idiotiskt att inte göra någonting kul av den tiden. det e ju dethär med pengar.. men jag fyller år snart.. (i maj) så jag hoppas att mina vänner och familj kanske kan skänka mig en slant.. HEHE. iallafall Virre eftersom jag skrev fett snälla saker om henne i inlägget nedan! haha <3
 
Här kommer iallafall lite bilder från Sydney.. haha ser ut som villken storstad som helst,, jag har googlat bilderna så  jag hoppas att det vart rätt. verkar fint och kul med lite omväxsling.
 
Det här med att plugga tar väldigt väldigt mycket på krafterna, jag behöver mer semester!
 
 
Jag tycker det är finare med bilder som är tagna på natten, jag tycker om lamporna

Kommentarer


Kommentera inlägget här: