sofiakarnestam.blogg.se

Dan före dan

Kategori:

Kan ju börja med att berätta att mitt första midterm exam gick sådär. Inte åt helvete, men inte heller helt fantastiskt. Det är iallafall väldigt skönt att det är över nu! 
Nu är det fokus på marketing för det är prov om 2 veckor, men det lär gå lite bättre.
 
I övermorrgon börjar vårat lov, och det kunde inte komma mer lägligt, jag är så himla slut i huvet på grunt av allt som har med skolan att göra! känner verkligen att det ska bli skönt med lite riktit solsemester :D 
Så torsdag morgon hämtas bilen ut, sen ska vi ladda med alkohol och mat innan vi kör vidare mot Airlie beach. Vi börjar åka vid 20.00 och är nog framme 11-12 timmar senare. 
Haha.. ja jag ska ju som sagt inte köra så jag planerar att agera sällskapsflicka i framsätet hela tiden och se till att ingen somnar framför ratten..! eller kör över några exkotiska djur..


Här är Airlie beach, det blir första stoppet, hit kommer vi fredag morgon, sover en natt sen på lördag så åker vi iväg på en stor fin båt i 3 dagar som tar oss  till whitsunday, whitehaven beach och öar och stränder. Då blir det en massa snorkling och sånt kul. Vi kommet tillbaka på måndagen, då stannar vi 2 nätter till i Airlie eftersom det är helt fantastiskt innan vi kär en raksträcka på 10 timmar vidare upp till Cairns. Där stannar vi i fyra dagar och kommer kolla regnskog, vattenfall och dyka med tuber mm. Och parallellt med allt detta så ska vi dricka en himla massa vin och sola! 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: