sofiakarnestam.blogg.se

En kul sak

Kategori:

Haha förresten en sak är rolig..
Förra helgen när vi firade St patricksday så hade vi himla roligt. Strax efter ett så bestämmde jag och sara oss för att det var dags att dra hem,  men vi ville såklart äta innan. Så vi gick och köpte mat och sen traskade vi hem. Jag kan erkänna att vi var lite runda om fötterna när kom in.. 
Hur som helst vi slängde i oss maten, packade ihop allt och kastade för att inte Carita skulle se hur onytta vi hade varit. haha...

Dagen därpå var som vilkend ag som helst. Men ena nyckeln var borta.. jättekonstigt eftersom carita hade haft en och kommit in, och jag och sara hade haft den andra ( vi har 2 st). Och vi vet ju att vi kommit in utan problem så den var med all säkerhet hemma. 
 
Vi vände i princip upp och ner på hela lägenheten och letade precis överallt.. sen var vi rätt överens om att det bara fanns ett ställe kvar att leta på.. så jag fick ställa upp för laget och börja rota i SOPORNA! 
 
Heheh.. ja självklart låg nyckeln där.  Jag och sara (fast jag skyller på sara, haha) hade liksom tryckt ner den i en dippsås innan den åkte ner i skräppåsen och vidare ner i soporna..Äckligt jag vet. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: