sofiakarnestam.blogg.se

PACKNING

Kategori: Allmänt

Dags att packa, fyfan vad jag hara att packa. Och så ska vi flytta ut från lägenhetren typ när jag kommer tillbaka från Bali, så det ska ju självklart städas också. Det tycker jag inte heller om att göra... men men. 
 
Åker iallafall till bali i morgon och fyfan vad jag längtar! Jag åker ensam.. hehe. men ska träffa upp en massa andra där. Är dä'r 9 dagar sen åker jag till singapore ett dugn, det ska också bli fel. Egentligen så bokade jag fel biljetter haha och det är därför jag stannar där så jävla länge .. men man måste vara positiv.. så jag tycker det ska bli roligt.. jättekul. 
Jag kommer förresten se ut som en idiot som glider runt med en fet rullväska i bali bland alla backpackers. Men det gär ingenting.

Semester

Kategori: Allmänt

Då var som sagt alla tenor klara och typ alla har åkt eller åker härifrån, det är kallt och finns ingenting att göra.
 
Så vad gör man då.. jo man tycker väldigt synd om sig själv, ringer till mamma och förklarar hur OTROLIGT synd det är om mig pluss att jag håller på att bli deprimerad.. 
 
Och vad händer då......? Jo, världens bästa mamma sätter in pengar till en biljett så jag kan åka till BALI! 
 
Så på fredag tar jag lite semester och åker till bali i 10 dagar. Känns som att jag förtjänar det! 
 
 

Helvete

Kategori: Allmänt

Då var det dags för Marketing exam.. skjut mig. Jävla skit.


 
 

Jag stannar ett tag till

Kategori:

Jag är sämst på att blogga.. jag vet det nu och det blir nog tyvärr inte bättre än såhär. 
 
Hur som helst så jag har iallafall bestämt mig för att stanna här i Australien ett tag till. Det blir en termin till till att börja med sen får vi se. Jag kommer att läsa fristående kurser en termin till eftersom jag inte riktigt vet hur länge till jag sta stanna och det blir mycket billigare per termin än att hoppa på ett helt program. 
Men.. kurserna jag läser är de samma som ingår i första terminen av communication programmet, så OM jag nu ska stanna så har jag inte gjort en termin till i onödan utan jag kan tillgodoräkna de jag kommer läsa så att det blir som att jag kört en termin av det programmet, fattar ni ? 
Det blir nog hur bra som helst det här. Och jag vet  att alla hemma saknar mig något otroligt och det här kommer nog som ett slag i ansiktet för dom flesta.. hehe.. för ni saknar ju mig.. eller hur ? hehe.. 
Men just nu känner jag min inte så taggad på Sverige faktikskt. Jag kommer hem i november/december vare sig jag stannar här längre eller inte och det kommer bli askul. Satteee håll ut mina vänner... håll ut! 


Här hackar jag svamp..så himla ducktig tjej.
 
 
 

Sara tyckte att det här kunde vara kul att veta..

Kategori:

Eftersom sara är så jävla rolig.. hehe.. så vill hon att jag ska lägga upp det här.. jättekul. wuhu..
 
Det är tydligen världens största pizza.. den bakades 8 december 1990 i South Africa ..
Satteee.... ja.. så vet ni det. 
Jävligt synd att inte Sara har en egen blogg.. då skulle man bli informerad om en massa viktiga saker hela tiden! 
Men hon är ju bara 19 år.. och kan ingenting om internet... så det kommer väl med tiden..
 

Study week

Kategori:

Den här veckan har jag mitt första exam, jag vet att det här är välrdens tråkigaste blogg men man behöver inte läsa om man inte vill. Alla mina finals ligger på 35-40% av kursen så det är ju kul om det går bra liksom. 
Eftersom vi ska fira nationaldagen på torsdag så har jag räknat bort hela torsdagen och fredagen, och i morgon tänkte jag ta en paus från pluggande så det är typ idag och på lördag.. så jävla duktig tjej. 
Att plugga och försöka lära sig saker som man egentligen skiter i måste vara det tråkigaste som finns. Men jag sitter med sara i skolan nu och försöker göra det bästa av situationen och sällskapet är det inget fel på, sara är så himla trevlig (nu blir hon skitglad när hon läser det här). Fan alltså, jag är så jävla snäll. 

 

1/6

Kategori:

Idag är det lördag och vi ska ha tjejmiddag! Jag har längtat som fan för Monica ska laga persisk mat!! Det ska bli såååååååååå jävla gott, fan vad jag saknat det! :D 
Men innan det ska vi vara lite duktiga och plugga ordentligt..