sofiakarnestam.blogg.se

Duktiga tjejer..

Kategori: Allmänt

Ja varje dag lär man sig någonting nytt.. idag har vi läst oss att det inte är en bra idé att hälla en massa vanligt diskmedel i diskmaskinen.. det är INTE samma sak som dom där små kompakta tabletterna man egentligen ska använda.. men som sagt, nu vet vi det :) och vi har ett väldigt rent golv!
 
 

Första veckan

Kategori: Allmänt

Då var första veckan snart avklarad och det känns faktiskt rätt bra. Nu har ju hälften av mina tutorials varit inställda denna vecka så jag ska inte ropa hej än.. Men än sålänge verkar faktiskt mina kurser roliga, 
Jag läser; new communication technology som är en kurs om ny kommunikation teknologi.. haha. 
Introduktion to public relation, en PR kurs för nybärjare likosm. Advertising and creative strategies, den verkar jävligt rolig faktiskt! Det är typ reklam och sånt, typ mixat med pr och marketing.. om jag fattat det rätt. Där har jag till och med skaffat mig en vän! haha första dagen!
Sen har vi även kursen "Foundations of academic writing"... ja ni hör ju.. så jävla hemskt. Det är en kurs som jag måste läsa för det här prgrammet jag vill gå, så jag har liksom inget val. Det är precis som det låter.. bara en massa skrivande. Villket kan vara kul, absolut, och visst kommer jag säkert lära mig en massa saker jag kommer ha nytta av.. men det kommer förmodligen vara ett rent helvete. 
 
Aja.. nu släppper vi allt snack om skolen. Här klappar jag iallafall en livsfarlig orm som ligger och sover i ett hål.. Ingen big deal liksom.. 
 

Då var det dags igen

Kategori: Allmänt

Okej nu börjar skolan om exakt en vecka och jag är inte alls redo. Men det är väl bara tt bita ihop och köra igen. Lite kul ska det faktiskt bli :) här är mitt nya schema.. suger ju att jag har skola på fredagar, jag har funderat på att droppa kursen helt men såklart så finns den inga andra dagar så det är väl bara att köra. 

 

..

Kategori: Allmänt

 

Flyttdags!

Kategori: Allmänt

Sen jag kom hem för några dagar sen så har jag inte gjort annat än att städa och flytta grejer, inte vanlig städning utan en ordentlgit jävla grovstädning! Vi snackar, skurning, fönsterputs, toaletter, putsa, torka, tvätta, damsuga precis ALLT! 
Tjejerna tajmade ju in sin semester ganska bra ..! haha. Men dom är så söta så det gör inget. 
 
Det är iallafall dags att flytta igen, eftersom vårat kontrakt går ut i morgon ska vi bo hos en kompis i ett par veckor innan det är dags att skaffa en egen lägenhet. Vi har redan varit runt och kollat och det finns så jävla mycket fint! Ser verkligen fram emot att flytta nu!!
Dock är det fortfarande lite oklart om vi kommer bli tre eller fyra stycken så vi får se hur edt går med allt. Men det löser sig alltid.
 
Sökte visum igår också! kul att dom jävla fittorna har höjt priset för nytt visum till 8000 kr! förut kostade det typ 3500.. mm så det var ju kul Där rök dom semesterpengarna..Idioter.. Men även den biten ska nog lösa sig! 

Snart blir det nog varmt igen,.. längtar som fan!
 
 
 
 

Tillbaka i Surfers

Kategori: Allmänt


Sådär då var jag hemma i Surfers igen! fan vad härligt jag har haft det. Jag trodde ju jag skulle få softa ensam mer än halva tiden med det löste sig! Även om det v art en kort semester så hann jag med en del faktiskt. 
Första natten var jag själv i Kuta och bodde på ett asnice hotel, dagen efter drog jag till Gili för att möta upp  några vänner, riktigt härligt ö som varken har bilar eller mopeder! Självklart var det ingen dans på rosor att ta sig ut dit eftersom ingen vet någonting och ingenting fungerar som det ska i Bali, men hur som helst, jag kom fram! 
Vi stannade där några dagar.. kan inte direkt påstå att jag vilat upp mig under min lilla semester.. efter 4 dagar på Gili var jag heeelt sliten. Men det gör inget. 
Därifrån åkte vi till seminyak och träffade upp lite andra kompisar, softader där i några dagar solade, badade och besteg en jävla VULKAN! ascoolt och bland det jobbigaste jag gjort. Vi gick upp för ett jävla berg i typ 2 timmar, raaakt upp!! hemskt var det, men jävla vad vackert det var! och en massa vilda apor fanns det också :D efter några dagar i seminyak drog vi iallafall tillbaka till Kuta. 
På hemvägen gjorde jag ett lite längre stop i Singapore, det var egentligen inte meningen.. ,men är man lite rund om fötterna när man bokar sina flygbiljetter får man räkna med att det kan gå lite fel.. haha. Hur som helst, det var jävligt trevligt i Singapore. Träffade upp lite vänner och gjorde massa kul saker. eller massa å massa.. jag såg inte ett skit av det man ska se när man är där, men faaan vad vi har shoppat!! Hur kul som helst så nu mår själen bra. 

Min kära underbara Nanna skulle flyga något senare än mig, så vi fick ordentligt med kvalitetstid hela dagen och en massa mys på flygplatsen. Sen var det dags att säga hejdå (hon ska tillbaka till sverige) och fyfaaaan vad jag  grät. Stog ensam vid gaten och grät som ett litet barn! Hemskt att säga hejdå till folk. 
Flygresan gick iallafall bra och jag fick komma in i Australien igen! 

Nu väntar några roliga dagar för det är dags att packa och flytta!! wuhuuuuuuu...hatar!